Afmelding nieuwsbrief ARTZUID gelukt

Beste oud-nieuwsbrief lezer,

Uw uitschrijving is gelukt, vanaf nu ontvangt u de ARTZUID nieuwsbrieven niet meer.

We vinden het erg jammer om u te zien gaan. Heeft u zich per ongeluk uitgeschreven? Klik dan om de volgende link om uw nieuwsbrief abonnement te beheren

Om de maand sturen we de ARTZUID nieuwsbrief uit met daarin onder andere een persoonlijk bericht van mij, de directeur van Stichting Art Zuid. We brengen u op de hoogte van de vorderingen in de aanloop naar ARTZUID 2021, van leuke nieuwtjes, belangrijke data, nieuwe producten en/of tours en zetten we regelmatig een vriend van ARTZUID in het zonnetje.

Hartelijke groeten,
Cintha van Heeswijck
Directeur

ARTZUID 2021

1 juli – 17 oktober

Van 1 juli tot en met 17 oktober 2021 vindt de 7e editie van ARTZUID plaats. De Amsterdam Sculptuur Biënnale presenteert een belevingstentoonstelling met 50 kunstwerken op de 5 km lange route. Het hart van de tentoonstelling ligt in Berlage’s monumentale Plan Zuid met de lommerrijke Apollolaan en Minervalaan.

ARTZUID 2021 toont kunstenaars met engagement, kunstenaars die figuratief en expressief werken met een interculturele beeldtaal. De deelnemende kunstenaars bevragen de huidige staat van de wereld en delen ieder op hun eigen manier, hun idealen over een betere wereld voor mens, dier en natuur. ARTZUID 2021 draagt daarom de titel IMAGINE. Naar het lied van John Lennon waarin hij zijn idealen voor een betere wereld deelde.

Wilt u toch op de hoogte blijven van exclusieve updates, aanbiedingen en meer? Blijf dan aangemeld voor de ARTZUID Nieuwsbrief.

KAWS ARTZUID
ARTZUID Assortiment

ARTZUID ASSORTIMENT

Het ARTZUID – Amsterdam Sculptuur Biënnale Assortiment is zeer geliefd door jong en oud. Dit kom niet alleen door de kwaliteit van de tweejaarlijkse beeldenroute maar ook door ons fantastische team aan kunsthistorici die u een onvergetelijke ervaring geven. Voor ARTZUID 2021 (1 juli t/m 17 oktober) kunnen vanaf voorjaar 2021 ARTZUID instap- en groepsrondleidingen worden geboekt. Voor dit jaar hebben we een bijzondere rondleiding samengesteld, namelijk de Hildo Krop Tour! Deze tour is uniek in Amsterdam en wilt u niet missen. Wilt u liever terug kijken naar edities van vorig jaar of zelf aan de slag geen als beeldhouwer met het ARTZUID Beeldhouwpakket. Bekijk dan het volledige assortiment van ARTZUID.

 

Blijf toch een beetje op de hoogte, volg ons op social media

Volg ARTZUID op FacebookVolg ARTZUID op InstagramVolg ARTZUID op PinterestVolg ARTZUID op FlickrVolg ARTZUID op Youtube