Help ARTZUID een Tikkie

Geniet jij altijd van ARTZUID en wil je dat deze zomer weer doen? Vind je het belangrijk dat kinderen opgroeien met kunst? Of woon je in Zuid en vind je ARTZUID van toegevoegde waarde voor de gezelligheid in de buurt? Doneer dan nu heel eenvoudig aan stichting Art Zuid via een Tikkie. Jouw steun is van onschatbare waarde voor het voortbestaan van de Amsterdam Sculptuur Biënnale.

Onze vraag is om deze inzamelingsactie zo veel mogelijk te delen met vrienden en familie, collega’s en buren, wandelbuddy’s en voorbijgangers, ARTZUID maken we immers samen! We zijn al blij met een klein bedrag, want met elke bijdrage steun je de stichting enorm!

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL11ABNA0590068628, t.n.v. Stichting Art Zuid

ARTZUID ANBI

Stichting Art Zuid is een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een eenmalige of periodieke gift is 1,25 x aftrekbaar voor de inkomensbelasting. Stichting Art Zuid gebruikt deze gelden uitsluitend voor de realisatie van ARTZUID 2023.

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden voor (periodieke) schenkingen en belastingfaciliteiten, neem dan contact met ons op via communicatie@artzuid.nl.