Werken bij Stichting Art Zuid

Wil jij aan de slag bij de organisatie van de meest toonaangevende beeldententoonstelling in Nederland? Bekijk dan snel onze vacatures en vrijwilligersmogelijkheden!

Stichting Art Zuid organiseert elke twee jaar de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID in Amsterdam Zuid. Hiervoor plaatsen we gedurende vier maanden vijftig sculpturen op de Apollolaan en Minervalaan. Rondom de gratis tentoonstelling organiseren we diverse publieksactiviteiten, waaronder rondleidingen en bieden we een uitgebreid educatieprogramma voor scholen. Het evenement trekt gemiddeld 250.000 bezoekers in vier maanden.

vacature

Vrijwilligerswerk Stichting Art Zuid

Stichting Art Zuid is sterk afhankelijk van de inzet van ons team van vrijwilligers dat inmiddels is uitgegroeid tot ruim honderd! Onze vrijwilligers zijn echte ambassadeurs en het visitekaartje van ARTZUID!

Voor ARTZUID 2025 zijn we wederom op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten gedurende de tentoonstelling van 16 mei tot en met 21 september. Je kan je inzetten als vrijwilliger in het ARTZUID Informatiepaviljoen of voor de begeleiding van scholen of begeleiding in het kinderatelier. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent. Vul het aanmeldformulier in om direct vrijwilliger te worden bij ARTZUID. Na ontvangst nemen we contact met je op voor een persoonlijk introductiegesprek. Je krijgt uitleg, leert elkaar wat beter kennen en overlegt welke werkzaamheden het beste bij jou zouden passen. Enthousiast geworden? Stuur ons dan een bericht.

Op alle vrijwilligers die werken met minderjarigen bij Stichting Art Zuid is de gedragscode van Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk van toepassing. Stichting Art Zuid heeft een algemene vrijwilligersbeleid opgesteld in samenwerking met de VCA.

Stichting Art Zuid is ook te vinden op de vacaturebank van VCA

Vacatures

We hebben momenteel geen vacatures.

ARTZUID 2019

Stages

Stichting Art Zuid is een erkend leerbedrijf en heeft jaarlijks ruimte voor acht stagiaires ten behoeve van ons educatieve programma. De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar in ons kinderatelier onder leiding van een docent. De stages duren vijf dagen van 9.00 uur tot 16.00 uur en vinden plaats in de voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakantie. 

Wij zoeken gemotiveerde leerlingen die in de laatste twee jaar van hun middelbare school zitten. Houd jij van creatief bezig zijn en met kinderen werken? Neem dan contact met ons op via communicatie@artzuid.nl of stuur je cv en korte motivatie. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek.

ARTZUID ART CAMP VACATURE STAGE