Werken bij Stichting Art Zuid

Wil jij aan de slag bij de organisatie van de meest inspirerende en grootste toonaangevende beeldententoonstelling in de openbare ruimte in Amsterdam? Bekijk dan snel onze vacatures en vrijwilligersmogelijkheden!

Stichting Art Zuid organiseert elke twee jaar de Amsterdam Sculptuur Biënnale ARTZUID in Amsterdam Zuid. Hiervoor plaatsen we gedurende vier maanden zeventig beeldhouwwerken in de openbare ruimte. Rondom de gratis tentoonstelling organiseren we diverse publieksactiviteiten, waaronder rondleidingen en een uitgebreid educatieprogramma. Het evenement trekt elke editie zo’n 300.000 bezoekers.

vacature

Vrijwilligerswerk Stichting Art Zuid

Stichting Art Zuid is sterk afhankelijk van de inzet van ons team van vrijwilligers dat inmiddels is uitgegroeid tot ruim honderd! Onze vrijwilligers zijn echte ambassadeurs en we zijn ze dan ook enorm dankbaar!

Voor ARTZUID 2023 zijn we wederom op zoek naar nieuwe vrijwilligers – jong en oud – die zich willen inzetten om samen met ons een mooie beeldententoonstelling én educatief programma neer te zetten. Je kan je inzetten als vrijwilliger voor onze informatiepost, begeleiding in het kinderatelier of het ARTZUID ART CAMP. Wanneer je beschikbaar bent kan je altijd zelf doorgeven aan de vrijwilligerscoördinator. Vul het aanmeldformulier in om direct vrijwilliger te worden bij ARTZUID. Na ontvangst nemen wij contact met je op voor een persoonlijk introductiegesprek waarin je een uitleg krijgt en we elkaar leren kennen en overleggen welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Mocht je vragen hebben, stuur ons dan een bericht.

Op alle vrijwilligers die werken met minderjarige bij Stichting Art Zuid is de gedragscode van Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk van toepassing. Voor alle vrijwilligers is dat het vrijwilligersbeleid.

Stichting Art Zuid is ook te vinden op de vacaturebank van VCA

Vacatures

We zoeken per 9 januari 2023 een Projectmedewerker.

ARTZUID 2019

Stages

Stichting Art Zuid is een erkend leerbedrijf en heeft jaarlijks ruimte voor acht stagiaires ten behoeve van ons educatieve programma. De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar in ons kinderatelier onder leiding van een docent. De stages duren vijf dagen van 9.00 uur tot 16.00 uur en vinden plaats in de voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakantie. 

Wij zoeken gemotiveerde leerlingen die in de laatste twee jaar van hun middelbare school zitten. Houd jij van creatief bezig zijn en met kinderen werken? Neem dan contact met ons op via communicatie@artzuid.nl of stuur je cv en korte motivatie. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek.

ARTZUID ART CAMP VACATURE STAGE

Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen passende vacature maar wil je wel graag je talenten inzetten voor Stichting Art Zuid?

Aarzel dan niet en stuur ons een open sollicitatie. Verras ons met jouw talenten en maak ons nieuwsgierig naar wat jij ons te bieden hebt! Een baan kunnen we je niet gelijk garanderen, maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.