Programma voor jong en oud

ARTZUID ART CAMP Zomer

2024 ARTZUID ART CAMP

Ben je op zoek naar een plek waar jouw kind in de vakantie lekker kan knutselen en van alles leert over kunst? Geef hem of haar dan op voor het ARTZUID ART CAMP, hét kinderkunstkamp van Amsterdam!

  • Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar oud.
  • Voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie.
  • Een hele week elke dag knutselen (ma t/m vrij – 9.00 – 16.00 uur).
  • Tentoonstelling op vrijdag om 15.00 uur voor vrienden en familie!

Rondleidingen

Tijdens ARTZUID 2025 organiseren we in de weekends de ARTZUID Instaprondleidingen langs de beelden. Wil je liever zelf een dag of tijd kiezen? Vraag dan een privé-rondleiding aan via communicatie@artzuid.nl. We bieden ook Hildo Kroptours door Amsterdam Zuid of tours langs de beelden op het Gelderlandplein.

  • ARTZUID Instaprondleiding ieder weekend vertrek 13 uur bij ARTZUID Informatiepaviljoen Minervalaan t.o. 1
  • ARTZUID Privé-rondleiding op aanvraag dag en tijd naar keuze
  • Hildo Krop Privé-rondleiding op aanvraag dag en tijd naar keuze
  • Gelderlandplein beeldenrondleiding op aanvraag dag en tijd naar keuze
ARTZUID Kinderfeestje

Kinderfeestjes

Er is er eenn jarig, hoera, hoera! Vier het verjaardagsfeestje van je kind bij ARTZUID en bezorg de jarige en alle vriendjes en/of vriendinnetjes een onvergetelijke middag. De kids gaan creatief aan de slag in ons versierde kinderatelier. Aan het eind van het kinderfeestje gaat iedereen naar huis met een eigen gemaakt kunstwerkje.

Vraag nu een offerte aan!

ARTZUID kinder kunsteducatie

Scholenprogramma

Kom met de klas naar ARTZUID 2025 tussen mei en september! We leren je leerlingen alles over sculptuur en over materialen, vormen, composities, kleurgebruik en de ideeën van de vijftig deelnemende kunstenaars. Om de organisatie in goede banen te leiden is het nodig je klas eerst aan te melden via communicatie@artzuid.nl. Begin mei ontvang je dan het speciaal ontwikkelde lesmateriaal met lesbrief digitaal. ARTZUID educatievrijwilligers staan desgewenst klaar om met de leerlingen langs de beelden te lopen en ze te begeleiden bij het maken van de opdrachten. Er is ook een doe-opdracht.

Meld je klas nu aan voor ARTZUID 2025!

Blijf altijd op de hoogte!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief